Twee mannen aangehouden met inbrekersgereedschap

zaterdag 6 mei 2017

Breda - Twee Poolse mannen, beiden 36 jaar, zijn zaterdag 6 mei 2017 omstreeks 03.25 uur dankzij een alerte getuige op de parkeerplaats achter een flatgebouw aan de Lelystraat ter zake de APV aangehouden omdat zij inbrekerswerktuigen bij hadden. In de fouillering van een van hen werd ook nog amfetamine aangetroffen.

De politie kreeg een melding van een man die doorgaf dat hij twee mannen met rugzakken en een grote knipschaar naast de flat had gezien.  Een van hen was volgens de melder de flat al binnen gegaan. Agenten reden het parkeerterrein op en zagen daar een man hard wegrennen. Ze achterhaalden hem. In zijn directe omgeving werden een kniptang en een handschoen aangetroffen die hij kennelijk had weggegooid.

 

Vervolgens werd een onderzoek ingesteld naar de tweede man. Deze werd uiteindelijk liggend in de bosschages aangetroffen.  In zijn rugzak werd inbrekersgereedschap aangetroffen zoals een kniptang, inbussleutels en een stanleyes. In de fouillering werd bij een van de mannen een snoepzak aangetroffen die gevuld was met amfetamine. Er wordt een nader onderzoek naar de mannen ingesteld.

 

 

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Wagenberg | 112 alarmeringen Wagenberg | Goedkoop Tanken in Wagenberg | Supermarkten in Wagenberg | Weerbericht Wagenberg