Man door potentiële koper beroofd van mobiele telefoon

zaterdag 6 mei 2017

Breda - Een 28-jarige man uit Etten-Leur is vrijdag 5 mei 2017 omstreeks 21.00 uur in de wijk Overkroeten (Haagse Beemden) in Breda van zijn mobiele telefoon beroofd. De dader zou een slanke donker getinte jongeman zijn, circa 1.80 meter lang en ongeveer 17 jaar oud. Hij droeg zwarte kleding en had een zwart petje met gele letters op. De politie heeft nog in de omgeving tevergeefs gezocht naar de dader. Daarbij werd de hulp van de deelnemers van Burgernet ingeroepen. Er kwamen wel enkele tips binnen die echter niet geleid hebben tot het aanhouden van de dief.

Het slachtoffer had op Marktplaats zijn mobiele telefoon te koop gezet. Een geïnteresseerde koper belde in waarna een afspraak werd gemaakt om elkaar in Breda te zien. Daarop is aangever met zijn broer naar Breda gegaan. Op de afgesproken plaats in de wijk Overkroeten troffen zij elkaar. De koper trok het mobieltje uit zijn handen en rende er vandoor een brandgang in richting het winkelcentrum. De verkoper en zijn broer verbouwereerd achterlatend.  De politie stelt een nader onderzoek in.

 

- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,

- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006),

- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M,

 

 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Wagenberg | 112 alarmeringen Wagenberg | Goedkoop Tanken in Wagenberg | Supermarkten in Wagenberg | Weerbericht Wagenberg