Overval op McDonald’s in Breda

maandag 13 november 2017

Breda - Bij de McDonald’s op de Veldsteen vond zondagavond 12 november een gewapende overval plaats. De dader wist te ontkomen. De politie doet onderzoek.

De overvaller kwam iets voor 22.00 uur de zaak binnen, bedreigde het personeel met een vuurwapen en eiste geld. Vervolgens verliet de dader kort hierop het pand met een onbekend geldbedrag. Niemand raakte gewond.

De politie onderzoekt de overval. Zij sprak direct na het incident aanwezige getuigen en startte een zoektocht naar de dader. Diezelfde avond werd er via Burgernet een bericht verspreid met het signalement van de dader. Tot op heden is er niemand aangehouden. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie. 

Burgernet is een telefonisch netwerk waarbij de politie inwoners via een ingesproken telefoonbericht of een sms-bericht om hulp vraagt. Het doel is om meer ogen op straat te hebben en zo daders of vermiste personen sneller te kunnen vinden. Inwoners kunnen met Burgernet een concrete bijdrage leveren aan de veiligheid van hun directe omgeving. Hoe meer deelnemers aan Burgernet, hoe groter de kans dat gemeente, politie en inwoners samen verdachte of vermiste personen kunnen opsporen. Aanmelden kan via https://www.burgernet.nl/aanmelden.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Wagenberg | 112 alarmeringen Wagenberg | Goedkoop Tanken in Wagenberg | Supermarkten in Wagenberg | Weerbericht Wagenberg