200 gram harddrugs aangetroffen in auto

vrijdag 19 mei 2017

Zevenbergschen Hoek - In het kader van de opiumwetgeving hebben agenten donderdagavond op de A16, ter hoogte van Zevenbergschen Hoek, een verkeerscontrole gehouden. Uit ervaringen van de politie blijkt namelijk dat er via deze weg regelmatig drugstransporten plaatsvinden.

Een personenauto met een Frans kenteken viel omstreeks 23.00 uur op omdat hij geen achterlichten had. Dit kan gevaarlijke situaties veroorzaken, omdat de auto niet goed zichtbaar was voor de overige weggebruikers. Agenten zetten de auto aan de kant van de weg en controleerden de bestuurder. Dit was een 35-jarige Fransman zonder vaste woon- of verblijfplaats. Bij het aanspreken van de man roken de agenten een hasjlucht die uit de auto kwam. Zij vroegen dus om de uitlevering van alle drugs die de man bij zich had. De man gaf een kleine hoeveelheid hasj aan de agenten. Toen de agenten dit in handen kregen mochten zij op basis van de Opiumwet de auto waarin de Fransman reed ook onderzoeken. In de auto werd ongeveer 200 gram (vermoedelijk) cocaïne gevonden. De Fransman is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zit hij nog vast. Hij zal vrijdag verder gehoord worden over dit feit. 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Wagenberg | 112 alarmeringen Wagenberg | Goedkoop Tanken in Wagenberg | Supermarkten in Wagenberg | Weerbericht Wagenberg