Agressieve verwarde man opgepakt

donderdag 20 april 2017

Breda - Een zeer agressieve man is woensdagavond bij een bedrijf aangehouden. De man wilde naar binnen maar dat werd niet toegestaan. Hij ging toen door het lint.

Op woensdag 19 april 2017 om 20.15 uur kwam er een telefoontje binnen van een bedrijf aan de Konijnenberg. Een man wilde daar naar binnen om inkopen te doen. Hij kon zich echter niet legitimeren en mocht daarom niet verder. De man (34 jaar uit Breda) werd zo boos dat hij vernielingen pleegde en bedreigingen uitte ten opzichte van het personeel. Politie-eenheden spoedden zich naar het bedrijf. De agressieve man moest met pepperspray benaderd worden om controle op hem te krijgen. De man werd al scheldend en onder het uiten van een constante stroom bedreigingen naar het bureau gebracht. Daar bleef hij zeer agressief en er is een ambulance voor hem gebeld. Die achtte het noodzakelijk dat de man naar een ziekenhuis gebracht werd. Ook daar bleef hij agressief en bleef hij bedreigingen uitten. Uiteindelijk is hij door de politie overgedragen aan het verzorgend personeel.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Wagenberg | 112 alarmeringen Wagenberg | Goedkoop Tanken in Wagenberg | Supermarkten in Wagenberg | Weerbericht Wagenberg