Loos alarm levert wel een autodief op

woensdag 3 mei 2017

Breda - Agenten hebben woensdag 3 mei 2017 omstreeks 03.45 uur op het Walpad een 44-jarige Algerijn aangehouden omdat hij in een gestolen auto reed. Bovendien staat de verdachte gesignaleerd in het opsporingsregister als een vreemdeling die niet toegelaten mag worden tot het Schengengebied. De dienders waren in de straat omdat er in de omgeving een naar later bleek loos alarm bij een bedrijf af was gegaan.

De dienders zagen op de Heilaarstraat een Mercedes Vito met Pools kenteken rijden. Ze besloten een stopteken te geven door middel van de op het dak bevestigde transparant. De bestuurder gaf hieraan geen gehoor. Daarom werd om het stopteken kracht bij te zetten ook het blauwe zwaailicht aangezet. Plotseling opende de bestuurder het portier en sprong uit het rijdende voertuig. Hij rende weg waarna de agenten de achtervolging hebben ingezet. Hij werd achterhaald en aangehouden. De auto waarin hij reed bleek in België gestolen te zijn. In de cabine werd inbrekersgereedschap aangetroffen xoals schroevendraaiers, handschoenen en een accuboormachine.

 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Wagenberg | 112 alarmeringen Wagenberg | Goedkoop Tanken in Wagenberg | Supermarkten in Wagenberg | Weerbericht Wagenberg