Verdachte vernieling aangehouden dankzij alerte beveiliger

vrijdag 21 april 2017

Breda - De politie heeft vrijdag 21 april 2017 omstreeks 03.00 uur dankzij een alerte beveiliger van NS een 18-jarige man uit Teteringen aan kunnen houden ter zake openlijke geweldpleging. Hij zou betrokken zijn geweest bij de vernieling van een auto op de Oosterhoutseweg.

Een beveiliger van NS hield vannacht toezicht bij werkzaamheden van Pro-Rail bij de spoorwegovergang op de Oosterhoutseweg. Hij had een goed overzicht over het gedeelte tussen de spoorwegovergang en de Nieuwe Kadijk. Hij zag twee jongens vanuit de Tilburgseweg fietsen in de richting van Teteringen. Hij zag dat een van hen iets gooide in de richting van een geparkeerde auto, waarna een hard knal volgde en er iets op het wegdek viel.  Hij reed direct met zijn auto naar de plek waar dat gebeurd was en zag dat de voorruit van een auto beschadigd was en dat een steen op de grond lag. Hij reed de jongens achterna en sprak ze op de Nieuwe Kadijk vanuit de auto aan en maande hen te stoppen. Ze splitsten zich waarna hij één van hen kon ophouden totdat de politie ter plaatse was.  De politie doet verder onderzoek naar de jongen die vannacht aan zijn arrestatie wist te ontkomen.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Wagenberg | 112 alarmeringen Wagenberg | Goedkoop Tanken in Wagenberg | Supermarkten in Wagenberg | Weerbericht Wagenberg