Vrouw en baby gewond bij ongeluk op A58

dinsdag 16 mei 2017

Breda - Dinsdagmiddag is op de A58 in de richting van Tilburg bij Ulvenhout een eenzijdig ongeluk gebeurd. Twee inzittenden raakten gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 14.45 uur. Een personenauto klapte tegen de vangrail aan. Een 29-jarige vrouw uit Tilburg en haar baby raakten gewond. Het meisje van bijna 10 maanden oud werd uit de auto geslingerd en kwam op het wegdek terecht. De auto werd bestuurd door een 18-jarige man uit Tilburg.

Een vrachtwagenchauffeur bedacht zich geen moment en blokkeerde met zijn voertuig de rijstroken om het achteropkomende verkeer te blokkeren en de slachtoffers te beschermen. Enkele omstanders verleenden de eerste zorg aan de slachtoffers. Ook landde een traumahelikopter om medische zorg te verlenen. De slachtoffers werden met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Het verkeer richting Tilburg werd omgeleid. Hierdoor ontstond op diverse snelwegen veel verkeershinder. De politie stelde een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Zo werd van de bestuurder een verklaring opgenomen. Ook werden getuigen gehoord en werd een forensisch sporenonderzoek ingesteld.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Wagenberg | 112 alarmeringen Wagenberg | Goedkoop Tanken in Wagenberg | Supermarkten in Wagenberg | Weerbericht Wagenberg